ROLLON, Yeniden Tasarlanan İlk Ürünlerini Sunuyor;

Planlamacılar ve endüstriyel tasarımcılar için yeni fırsatlar: Rollon, Plus Sistemi ve Akıllı Sistem ailelerinin yeni aktüatörlerine ek olarak şimdi Plus sürümü ile yeni Kompakt Rayını piyasaya sundu. Bu ürünler, tüm ürün yelpazesini aşamalı olarak etkileyecek kapsamlı bir (teknolojik ve estetik) yeniden tasarım programının ilkidir. Artan performans ve imalatçıların ihtiyaçlarını karşılamak için detaylara gösterilen dikkat ana önceliklerdir ve şimdi Rollon projelerinize fonksiyonel ve orijinal estetiklik eklemek istiyor.

Bugün 09 Temmuz, kapsamlı bir teknolojik ve estetik yeniden tasarım projesinin başlangıcını ve burada Rollon'da yeni ürünlerin tanıtımını yapıyor. Bu yol, ürüne göre tüm ürün yelpazesini içerecektir.

Yeni tasarımdan yararlanacak ilk hatlar, tarihi Compact Rail ürünlerimiz ve aktüatör kataloğundan Plus System ailesinden ELM ve ROBOT ürünleri ve Smart System serisindeki ilgili E-SMART ve R-SMART'tır. Tüm bu ürünler teknolojik ve estetik olarak yenilenmiştir. Görünümleri, endüstriyel tasarımcıların üretim, prosedür ve ekonomik verimlilik açısından performansını ve fırsatlarını artırmak ve fabrika tasarımına mükemmel bir şekilde entegre edilebilen hoş görünümlü ürünler sunmak için değiştirildi.

Kompakt Ray için , asıl gücü yanlış hizalamayı yönetebilen indüksiyonla sertleştirilmiş ve zemin kanallarına sahip soğuk çekilmiş çelik rulmanlı raylar sistemi için Rollon, kirli ortamlarda büyük güvenilirlik ve korozyona karşı direnç sunan yeni bir versiyonunu tanıttı ( Rollon Alaşım - pasifleştirilmiş elektro galvanizleme - veya nikel kaplama veya galvanizleme ISO 2081 ile muamele edilmelidir). Yeni Kompakt Ray ayrıca endüksiyonla sertleştirilmiş yuvarlanma yolları, çelik sürgü tarafından garanti edilen yüksek performans, sağlamlık ve sağlamlık ve bu ürünün farklı uygulama türlerinde kullanılmasına izin veren diğer birçok özellik nedeniyle uzun bir ömre sahiptir.

Yeni Plus versiyonu ayrıca, çift bilyalı rulmanlar ve eksenel yönde% + 170'e ve radyal yönde +% 65'e kadar artan yük kapasiteleri ile daha fazla sağlamlığı garanti eden dışbükey yuvarlanma yollarına sahip yeni raylar sayesinde daha yüksek performans seviyelerini garanti eder . Son olarak, tüm Compact Ray serisi, yenilenmiş versiyonunda, kendinden merkezlemeli kanal temizleyicileri ile donatılmış yeni çelik sürgüler , otomatik yağlama için yavaş salınan keçe pedli kanal temizleyicileri için entegre yağlama sistemleri , dahili bileşenleri korumak için yan contalar sunar ve radyal bilyalı rulman silindirlerinde yanlışlıkla değişiklik yapılmasını veya kurcalanmasını önlemek için üstte bir kapak bulunur.

Aktüatörlerle ilgili olarak , teknolojik yenilik ve tasarım süreci Plus Sistemi ailesinden ELM ve ROBOT ürünleri ve Akıllı Sistem serisinden ilgili E-SMART ve R-SMART ile ilgilidir.

İlgili Artı Sistem , daha doğrusu - aileyi tahrik doğrusal korumalı  anodize alüminyum profiller, kendine yeten yapılar ve birlikte dişli kayış şanzımanlar - Ana değişiklikler büyük ilgi gösterilen delikli milli kafaları tanıtılması montaj kilitleme ve azaltılması ile bağlanmak için yerine şaftları çıkıntılı arasında dişli. Bu yeni özellikler sayesinde, dişli motoru aktüatöre doğrudan müşteri tarafından monte edilebilir , müşterilerin kendileri için zaman, prosedürler ve maliyet açısından önemli bir iyileşme ve pazara giriş süresinde önemli bir azalma. Bu nedenle, müşterilerimiz bloğun hızlı serbest bırakılması sayesinde kapak kayışını müdahaleniz olmadan çıkarabilirler profili ve aktüatör kafasını bağlayan flanşa entegre edilmiştir.

Estetik olarak konuşursak, Plus System ürünleri artık kare kafalar yerine mavi bir yüzeye ve yayılan kafalara sahip. Kafalara yerleştirilen Rollon logosu, yeni Kompakt Ray üzerindeki kanal temizleyici kafasına benziyor. Her iki tarafta kafa bulunan taşıyıcının güncellenmiş bir versiyonu da tanıtıldı.

Plus Sistemi ürün ailesinde tanıtılan yeni özellikler, Plus ailesiyle yakından bağlantılı bir lineer aktüatör ailesi olan Smart System serisinde de mevcut ve bu da çok uygun bir fiyat-kalite oranı, yüksek performans ve çok basit ve hassas bir yapı sunuyor. . Smart hattındaki ürünler artık siyah bir iletim kayışına ve yeni arabalara sahip . Bunlar ayrıca , iletim kayışının oluşturduğu çizgiye bir süreklilik hissi veren bir oluk ile yayılan kafalara sahiptir .

Ürünler hakkında detaylı bilgi için şimdi kataloğu indirin...